24 Ocak 2012 Salı

10 Adımda Daha Seksi Görünün !

1. Cesur Bir Renk Sürün

Dudaklarınızın kendine has bir gücü var. Yapılan araştırmalar hem kırmızı hem de pembe rujun, doğal rujlara göre erkeklerin dikkatini daha uzun süre çektiğini söylüyor.

2. Değişik Bir Şeyler Yapın








Klasik bir buluşma, akşam yemeği ve sinema programıdır. Bunu değiştirin! Kıvılcım yaratmak için bir sanat galerisi ya da yeni açılan bir barda buluşun. Laura Berman, "Birlikte yeni bir şeyler yaptığınızda, aşık olduğunuzda beyninizde aynı nokta uyarılıyor." diyor.

3. En İyi Jean'i Bulun









Günlük jeanleri baş döndüren jeanlerden ayıran en önemli özellik üzerinize nasıl oturduklarıdır. Rahat, seksi ama çok fazla dar olmamalılar.

4. Uzun Görünün









Tarzı nasıl olursa olsun (en az 8cm olmalı) gücünü hafife almayın. "Topuk ne kadar uzunsa, kendinizi o kadar seksi hissedersiniz." diyor Kristen Bell.

5. Hatlarınızı Ortaya Çıkarın









Vücuda tam oturan düz elbiseleri tercih edin. Birkaç minik düzeltme, göğüs, bel ve kalçanızı ortaya çıkaracaktır. Böylece günlük bir elbise geceye de uygun hale gelebilir.

6. Hile Yapın

Sırt, dekolte ve omuz bölgenize ışıltılı bir aydınlatıcı sürün.

7. Kirpiklerinizi Belirginleştirin









Kirpiklerinizi kıvırdıktan sonra üzerine biraz toz pudra dokundurun. Ardından kirpiklerinizin diplerine yoğunlaşarak zig zag hareketlerle uçlara doğru maskara uygulayın.

8. 'Bardot' Modelinde Uzmanlaşın











Yumuşak dalgalar için önce saçınıza hacim kazandıracak bir spreyle işe başlamanız gerekiyor. Saçınızı gevşek bir şekilde ense hizasında iki tane at kuyruğu yapın. Her bir kuyruğu kendi etrafında döndürün. Firketeyle tutturarak iki saat kadar bekleyin. Açtıktan sonra saçınızı sallayın. Saçınız kısaysa saç tutamlarını kulak hizasından başlayarak kalın bir maşaya sararak da bu dalgaları elde edebilirsiniz.

9. Danteli Sevin 

Dantelli çoraplar bacaklarınızı seksi gösterecektir. Küçük siyah bir elbise ve siyah topuklu ayakkabılarla kombinleyin.

10. Doğru Notaları Sürün


Misk ve sümbülteber kokularının duyuları ortaya çıkardığı doğru. Ancak lavanta, zambak ve portakal da bir o kadar çekici notalara sahip. Koku&Tat Tedavi ve Araştırma Enstitüsü'nden Nörolog Alan Hirsch yapılan araştırmalarda erkeklerin bu notaları baştan çıkarıcı bulduğunu söylüyor.

                                                         Instyle dergisine yazısından dolayı teşekkürler..

2 yorum:

  1. en çok pembe ruj önemli bence o olmadan sexy gözükmek zor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılıyorum ama ayakkabı ve kırpıklerde onemlı =) !

      Sil